Project ’t Veld populair: kavels in 4 maanden verkocht

Project ’t Veld populair: kavels in 4 maanden verkocht

ErvenConsulenten.nl werkte aan ruimte voor ruimte project ‘t Veld. Binnen vier maanden zijn vijf grote woonkavels met ontwerp voor de huizen aan de Floralaan verkocht. Als zoete broodjes over de toonbank. Verrassend voor deze tijd.

,,Drie jaar geleden begonnen we aan het plan. Het is heel snel gegaan. Vooral dankzij de goede medewerking van de voormalige gemeente Niedorp.’’ Projectontwikkelaar ’De Groene Weide B.V.’ in Schagen is zeer tevreden over de voortgang en samenwerking met de ErvenConsulenten.nl
,,De basis was een boomgaard in het midden, daar hebben we het hele plan omheen bedacht. Iedere koper heeft een eigen aannemer, dus daar bemoeien wij ons verder niet mee. De boomgaard leggen we wel aan en houden wij bij. Er zijn twee vergunningen rond, in het voorjaar wordt het eerste huis gebouwd.’’ Landschapsarchitect Dorien de Boer van ErvenConsulenten.nl ontwierp het beeld- en kwaliteitsplan. De omwonenden zijn enthousiast over de nieuwbouw. De Floralaan wordt een mooi buurtschap.

Afgelopen week verklaarde de Raad van State het bezwaar van een omwonende die wateroverlast vreest ongegrond. De bouwgrond ligt vijftien centimeter lager dan haar land, dus wateroverlast aan haar kant is haast onmogelijk. Hierdoor kan het project definitief doorgaan.  Het project ’t Veld is een mooi ‘ruimte voor ruimte’ voorbeeld van  transformatie van glastuinbouw naar nieuwe woonkavels.
Bekijk ook andere ErvenConsulenten.nl voorbeelden via de aparte projectpagina.

 

About the author

Ervenconsulent administrator